11-01-2009, 12:01 AM
Дрвосеча,требало је скупити снагу да ово поделиш овде са нама,својом браћом,са Делијама,који ће Ацу Радовића увек памтити и носити у срцу !!!И хвала ти за то !Искрено ме је дотакла ова прича и није ме срамота да кажем да су ми сузе кренуле ! '99 нисам имао појма о утакмицама ,чак се скоро и не сећам тога свега,међутим од моје прве утакмице на Маракани ја сам знао за Ацу Радовића!!!Мене боли то што починиоци овог дела нису одговарали за његову смрт и што се на жалост ништа није променило од тад !Све то ме боли колико и његова смрт !Ништа тада није учињено да се стане на крај дивљању и тако је и данас !Ништа се није променило на боље !И даље је сваки одлазак на утакмицу ризик!Само приче о неким Енглеским законима,свака влада води неку своју борбу против навијача,а ни једна не води никуда!Време пролази,они се богате и смењују,а ми патимо !Шта је тек са гробарима!?Убили су Ацу,убили су Лонца,убили су Татона !Ко је следећи!?Молим се Богу да то не буде нико,али ако овако наставе џаба и молитве!Хоће ли им више неко стати на крај???Шта год раде пролазе готово некажењено!Ко их штити и стоји иза њих!!???Не желим да растежем причу,ипак тема је посвећена Аци Радовићу,ДЕЛИЈИ који ће заувек бити у нашим срцима,којег ћемо се увек сећати,а црвено бела застава са именом АЦА РАДОВИЋ ће бити на СЕВЕРУ док год буде ДЕЛИЈА !!!!ЗАУВЕК !!!!
АЦО НЕК ТИ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА !!!!
АЦО НЕК ТИ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА !!!!