12-14-2009, 05:29 PM
Само сам у мом извештају са ове утакмице заборавио да похвалим П... који се човек опет кидао и трудио се максимално како би анимирао што већи број људи да певају. И само један савет, можда би могао када падне трибина а то се неколико пута десило у овом последњем мечу, да крене са песмом на пример Звезда ми је све-Још једна победа и титула-Публика је твоја . . . и онда после једног или два круга певања, да се дели трибина и да један део трибине пева један део песме, а други део други,показало се током прошлости да то веома делотворно утиче на људе и да се трибина тиме диже.
Или на пример певање -але але алео ајде Звездо сад на гол- када се сви загрлимо и када се иде лево па десно, тиме се опет укључују сви у навијање.
Ето само толико, без неке намере да солим памет било коме а посебно не вођи, него ово сам написао чисто као добронамеран савет који мислим да би био делотворан у тренуцима када трибина не пева пуним капацитетом
Или на пример певање -але але алео ајде Звездо сад на гол- када се сви загрлимо и када се иде лево па десно, тиме се опет укључују сви у навијање.
Ето само толико, без неке намере да солим памет било коме а посебно не вођи, него ово сам написао чисто као добронамеран савет који мислим да би био делотворан у тренуцима када трибина не пева пуним капацитетом