Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10 година без Аце Радовића
(11-09-2009, 09:21 PM)дрвосеча link Wrote:
Quote:После трагичног догађаја на стадиону Партизана, приведене су 154 особе. Још у истрази је утврђено да су бродске ракете купљене у Грчкој, прокријумчарене у Србију.
- Они су на суду рекли да нису знали да су то ракете, већ да су мислили да су петарде. И сву одговорност сваљивали на економа клуба. Кад смо ми тражили одговорност за економа, речено нам је да је добио отказ.

Оно што мени упада у очи јесте ова ретардираност нашег правосуђа, односно прогледавање кроз прсте појединцима.. "да неко мисли од ракете да је петарда"!? Знам да су ови ретарди то рекли у одбрану, јер им је њихов адвокат то рекао, са циљем да се "праве луди" и неупућени, па ће уз месечне казне извући се напоље.
Да је среће, требало би им обновити оптужбу, али под другачијим наводима, него што је у ондашњим тужбама стајало!

Замислите судију који све то слепо прихвата како ови нису знали да је то ракета!? Још луђи судија и порота који су прихватили такво објашњење.. Ја лично не верујем у то, као што не верујем да судија није могао да провали о чему се ради, већ да је и њима са политичког врха тадашњег речено како и шта ће да пресуде.
Што је најтрагичније и данас судије и пороте суде по диригрнцији политичког врха државе.

Апсолутно се слажем са тобом.
Читав поступак треба поновити као случај везан за убиство Бојана Мајића.
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply

Messages In This Thread
Одг: 10 година без Аце Радовића - by Мобилисан - 12-16-2009, 10:53 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)