12-28-2009, 12:15 PM
(12-27-2009, 05:33 PM)Ђенерал link Wrote: Колико год несимпатисао Вујошевића свака му част на јавном иступу против Б92. Наравно усташе су га одмах напале у вестима.
Па ово је да умреш од смеха, јефтина пропаганда и душевна храна за поштоваоце јсд патуљак. Наравно они ће да се приме на његове ниске страсти, а човек је дилетант, самоуки дегенерик који мисли да је довољно да у стану има 10.000 књига и да га то чини страшно паметним (треба те књиге и прочитати). Не може да ми говори о поштењу и хистерији против навијача онај ко је од 8 њихових титула нама бар 5 отео, онај што је забранио да дерби буде светиња кошарке јер је нас истерао из Пионира кад су они домаћини... е то је хистерија. Не жали се он на ххх92, него плаче због пара и спонзора које зверан може да му отера. Шта је ту за поштовање? Стока безрепа је прошле године певала исти тај јад и беду од песама против Светислава Пешића, али тад нико није реаговао јер то је тај њихов примитивни речник и комунистички жаргон који је дорастао мозгу оних примата са југа. Не подржава он навијаче, него оне јаничаре што му лелечу на свакој утакмици и његове слике носе у новчанику...
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,