Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса
(12-28-2009, 04:04 PM)8stardust7 link Wrote: Вујошевић је можда гробарска свиња и шљам, али је истина све што је рекао, а на тежини добија и зато што је један од ретких, ако не и једини који је позитивно говорио о навијачима. Моја мржња према њему као гробару ми не смета да кажем да је на тој конференцији говорио добро, а када би ми сметала ја не би био ништа друго него обичан комплексаш.

Апсолутно тачно!!! Убеђен сам да је ову исту изјаву изрекао било ко изван ЈСД-а да би овај форум сад био затрпан овацијама са свих страна, а овако се тражи длака у јајету.

Бутео, има истине у овоме што ти причаш. Међутим, у тренутку када је цео државни апарат устремио хајку према СВИМ навијачима то је све скроз ирелевантно. Душмани, лешинари са свих страна су се осилили толико да хоће да угасе начин живота који смо изабрали, а ти нам овде дигитроном рачунаш колико је титула свиња украла. :o Све што је дебели рекао поводом овог случаја је на месту. А много је битно да што више људи од ауторитета, а он га је било нама право или не резултатима у Европи створио, почне јавно да износи истину. А истина деведесетдвојкаше и све друге лешинаре итекако погађа и боли. И за крај, главна врлина нас Цигана и главна разлика између нас и стоке је превасходно што ми своје волимо и нисмо заслепљени мржњом према другима. А то се показује и тиме што ваља и признати да је неко од њих нешто добро рекао или урадио. Не треба да испадамо смешни, као они, па да оспоравамо само да би оспорили.
Reply

Messages In This Thread
Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - by Pijanac - 12-28-2009, 05:19 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: