12-28-2009, 07:10 PM
Када сам видео јуче изјаву дебелог, "дебело" сам се замислио... Да ли је могуће да човек кога нимало не волимо (ја га не мрзим, и ви што га мрзите усмерите своју енергију на лепше ствари, мржња није позната у православаца, евентуално презир), једини у овом тренутку од свих јавних личности има муда да каже нешто позитивно о навијачима а негативно о "најлепшем, најбољем, најдивнијем и најисправнијем" У92... Не треба нико да му се диви, али никако не треба да тражимо длаку у јајету (што рече Пијанац) и сад да истражујемо из којих он то разлога ради... Па то је у најмању руку јадно од нас... Има он много путера на глави, али ова ствар превазилази све оно што нас је у прошлости сврставало на супротне стране... У овој борби сви смо ми исти... Данас су гробари на тапету, и многи се позивају на то да ми тренутно не дајемо повод никоме да нас напада, али то не значи да ће првом приликом и нас да наместе и напенале! Уосталом, и сада кад немамо активности о нама се непрестано прича...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "