Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса
(12-28-2009, 09:25 PM)дрвосеча link Wrote: И не би се сложио да је Вујошевић једини који је јавно дигао глас.. пре њега су урадили и Бора Чорба, и Бранислав Лечић.

Лечић се огласио поводом пресуде Урошу (има већ доста од тога) и свака му част за то, о Бори Чорби и његовим ставовима излишно је причати, и без јавних иступа знамо шта мисли, али сем њих двојице, ово је први случај да неко јавно каже нешто позитивно о навијачима, а негативно о у92 и то у време највеће хајке на нас од стране овог проусташког медија који штити држава... Кад кажем "неко", мислим на особу која ужива поверење код јавности и медија...

Опет понављам, немамо ми шта да величамо дебелог прасца, али будимо реални, ја немам комплекс да признам и када противник уради нешто што заслужује похвалу... Који је разлог за то што је рекао? Па не интересује ме у овом моменту, јер ако гледам то на тај начин, онда можемо да оправдамо и сва ова злочиначка удружења која нас нападају...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - by Red Star Forever - 12-29-2009, 07:38 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)