12-29-2009, 04:58 PM
Quote:чини ми се да је због нечег другог то урадио и та изјава већ не добија тај смисао који треба да има. Свако штити своју буљу и док год тако буде ови ће нас карати и преко тв-а и на стадиону и испред њега и свугде...
И мени се чини да је он то урадио због нечег сасвим другог, а не зато што му је стало до навијача.. Лично мислим да је урадио ради прве гробарске екипе, да им се не замери.. јер сви медији су брујали о томе како кошаркаши кк пакистан певали против Бранкице Станковић, на утакмици Евролиге. А они се после правдали, да их понела атмосфера ???
Не зна се ко је луђи.
Quote:Ко је од њих рекао нешто нормално и запитао се где је правда? Ма пун ми је **** више таквих "памтењаковића", свако гледа само своје дупе и свој лични интерес и успут кад им треба спомену нешто што би нама можда одговарало...
Да.. то је интересантно приметити када јавне личности стају уз бунтовнике, у овом случају навијаче... Свако од њих има неки путер на глави, и онда да се не би слепио, и умазао више него што може од њега.. онда су добри бунтовници да му се сачува дупе. Оно што је више него сигурно, јесте да је Лечић рецимо требао да опере своје грехове из блиске прошлости везано за ЛДП. Па му је случај Уроша Мишића савршено се поклопио.
И ја се више грозим тих го*нара, који се лепе око нас, када им треба нешто.. онда ће сви да трчкарају око нас, и са нама.. а када им више не буде потребно, онда ће отићи својим путем.. Заправо, они никада скоро и не буду на Северу, нити буду део нашег копа!
Још једна сличност око овога.. зашто мислим да се не требамо везивати за Вујошевића и његове изјаве.. По таквој логици онда би нам рецимо и нпр. национални строј требао бити сипатичан, и да се готивимо.. а сви знамо да није тако.. Јесте да обоје не волимо у92, геј популацију, цепање Србије и сл. Али просто ми смо са њима два различита колосека. Они су сувише екстремни, и везује их мржња, и погрешни идеали.. а нас повезује љубав према клубу, и отаџбини.
Бутео је одлично рецилпирао ово око кошаркашких дешавања и Вујошевића задњих 10 година. Јер управо он је један од нослилаца тог накарадног система, прљавштина у кошарци, и мафијашлука.
РСФ...
и ја немам комплекс да признам спортски победу некоме, или да похвалим противничку страну.. добар пример, је управо кошаркашка дешавања, пре 3,5 године у Пиониру, када смо имали онај хорор са Милетом Новаковићем 17. јуна 2006. Тада су гробари стали уз нас у моменту када се дешава жандарско кидисање на нас, и после су имали жешће пеглање са муријом, која је и њих избацивала из Пионира.
Ради се заправо о само једној конференцији, и торетисању.. пракса нам је показала годинама уназад другачије
Quote:Опстанак навијачког покрета је једини интерес свих нас.Зато и изјаву овог ђубрета треба да гледамо другим очима.
Па ја лично не верујем да ће навијачки покрет зависити од само једне конференције као што рекох, нити тренера кк пакистан
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![[Image: stopkrimifudbal.jpg]](http://i253.photobucket.com/albums/hh74/drvosec/stopkrimifudbal.jpg)