Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса
Што се тиче Тегелтије, већу глупост од тога да је он пичкица одавно нисам чуо. У емисији која је јако гледана без икаквог устручавања штити интересе српства, а сви знамо да је то највећи грех у нашој земљи. Не би ме чудило и да се поведе нека кампања да се он острани са посла (као у случају оног момка из организације ''Наши''), па самим тим он ризикује свој посао и своју егзистенцију! Такође, лепо ме је Фрактура потсетио да је целу емислију стајала слика пароле ОФК-е прошле сезоне у јеку кампање за педере! Мислим је то довољно да се закључи о каквом човеку се ради. Сад што је партизановац и што навлачи за гробље у емисијама је у овој причи небитно!

Што се тиче Вујошевића, ја само кажем да је он на какав - такав начин подржао навијачки покрет, а он је, ма колико се то нама не свиђало, један од најбољих европских тренера, и сугурно је да његова реч има тежину! Из којих је разлога дао ту изјаву то је мање битно...

ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара &# - by Ђенерал - 12-29-2009, 08:18 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)