01-06-2010, 01:49 AM
(01-06-2010, 12:09 AM)фкцз link Wrote: [quote author=ЦЗБГ link=topic=3035.msg74751#msg74751 date=1262457965]управо због овога и не треба стављати било какве мапе на слике које се праве.. неко би ставио само србију, него и реп. српску, неко и црну гору, неко и хрватску и ФИРОМ.. ако гледамо по томе одакле има навијача, онда треба ставити карту целог света, јер свуда има људи који би гинули за клуб, али ако стављамо због тога која је српска територија, ја бих се најпре запитао и ова наша земља колико има правих срба, па би тек онда расправљао о осталима.. из тог разлога свако има своје лично мишљење на ту тему и уопште не треба о томе расправљати овде..
Свака част момцима из ЦГ који су редовни, али мислим да је поента да се постави слика Србије јер су Делије и Звезда симбол Српства. Имамо ми доста Делија и из Републике Српске и бивше Републике Српске Крајине где сви људи воле Србију и живот су дали за њу, мислим да би пре то требали да ставимо...
КРАЈ РАСПРАВЕ!
[/quote]
е пошто си ти то тако лепо закључио да је крај расправе, могао си и да закључиш да је свака мапа која обухвата српске земље боља од ове титове!!!!