Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
Земљо отвори се...  :o

Ја не знам шта се више ово са Србијом, и представницима дешава. Као да су пројектовани да раде лоше, и паганске ствари. Није премијер Цветковић ни мали, ни ретард, нити је ово 1990. година, па да каже, није у комунизму научио. А до сада, ако није спознао веру, и Бога, онда је могао да каже како је заузет пословима, или болестан, него да га неко гура у цркву, и да се лажно крсти, сагиње испред иконе и Јеванђеља.
А ово за кладионице и избор Патријарха СПЦ.. то је без било каквог коментара. Срце им се претворило у пару, душу ђаволу продали за новце. Су чим ће пред Милоша и остале српске витезове изаћи?!

Кука.. ово траје више од 6 деценија у Србији... сваки дан све горе и горе. С тиме да задњих 20 година иде суноврат. 1990-те су толико обезглавиле и духовно уништиле Србију, да се већина људи претворила у зомбије. Задњих 10 година, без икакве кочнице... док се мали део тргао, и приволео вери православној, живи према 10 Божијих заповести.. то већина људи у Србији пљује на све око себе, нема поштовања ни према коме, а хоће да њих неко поштује.. спремни су и живот, и године узалуд потрошити. А све ми се чини, да је ово стање и пројектовано, и очекивано, како да се људи у Србији понашају. Јер чим је нешто добро, одмах креће да се руши, и уништава, на врло перфидан начин.

Мајко Србијо.. ко те води, ко управља тобом.. зашто су пашчад пуштена, а камење залеђено???
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by дрвосеча - 01-27-2010, 06:49 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)