Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
РК Црвена звезда 2009/10
И ја се слажем да су реакције клуба преувеличане! На жалост, такве реакције су постале свакодневница у овом нашем спорту. Увек ''оштећена'' стране нешто кука, па ови други нешто одговарају и тако настаје циганисање које се развлачи у недоглед. То није понашање које је у складу са реномеом Црвене звезде. Звезда треба увек да буде за класу узвишенија од свих осталих, а да своју доминацију демонстрира искључиво на спортском терену. А није се десило ништа посебно што се раније није дешавало и што се на било којој другој спортској манифестације није могло догодити. Колико сам ја имао прилике да испратим дешавања у домаћем рукомету, изгледа да су људи из наше управе директна опозиција главешинама из РСС-а и да терају неку политику. Они, као истакнути појединци, свакако имају сво право да то раде и то им се не може замерити, поготово зато што су у праву. Међутим, они ни једног тренутка не смеју користити Црвену звезду у сврху своје политике, тј. не смеју да дозволе да клуб ни на један начин испашта због њихових активности у рукометним структурама.

Такође се доводи у питање и да ли би иста реакција, повлачење играча са терена, била и да смо ми којим случајем водили са 3, 4, 5, 6... разлике. Мука ми је више да поново, к'о покварену плочу, слушам прича о разулареним хулиганима, дивљацима због препуцавања руководстава клубова и неспособности једних да организују утакмицу, а ових других да је добију! Сви се чупају на хулигане, то је сада IN!

Messages In This Thread
Одг: РК Црвена звезда 2009/10 - by Pijanac - 02-22-2010, 05:15 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)