Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда-Јагодина
@ Звезда заувек

Да ли се неко потукао или не, то ни не треба да буде тема на форумима, и супер што пишу да је то због дреса... Нико не брани девојкама да долазе на Север, али као што и рекоше претходници, по мени им није место у копу,  не замишљам девојку као неког ко" урла" из свег гласа, врти барјак, развлачи шеталицу, скаче, лудује и трчи у прве редове када треба... И то не зато што сам шовиниста, него напротив, тако једном нежном бићу није то потребно... Ако се баш нека девојка нашла у тој причи, свака јој част! И познајем неколико девојака којима многи мушкарци могу да завиде кад је реч о навијачкој причи...

Али, опет прича иде у погрешном правцу, много је било позитивних ствари, а ми причамо о давно прежваканим темама, девојке, телефони, апарати, индијанци... Кога бре заболе за њих (телефоне и индијанце) кад је општи закључак да Север почиње да личи на оно о чему смо пре пар година само могли да сањамо! А простора за напредак има још много...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: Црвена Звезда-Јагодина - by Red Star Forever - 03-01-2010, 06:21 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: