04-13-2004, 07:33 AM
Ja se ne secam da je neko uopste platio kartu????!! Ili smo bili toliko pijani :flasa Ma ne, ne, ja nisam pio na tamo, ali u povratku sam se pridruzio ovima iz kola, jebiga i mi vozaci imamo dusu :rofl ;pivo A Kizu nisam do sada video onako raspolozenog tako da potvrdjujem da je bio pod extremno velikim dejstvom alkohola tj. verovatno piva ;pivo .... Samo da dodam da je navijanje u prvom poluvremenu i pored svih sranja koja u se esavala na tribini bilo ok, ali se u drugom malo palo, mislim bilo je dobrih perioda, ali mora to mnogo bolje... Ne razumem sta 'oce ovo groblje, decenijama dobijaju utakmice u 100-om minutu, a nama se jednom i to opravdano produzi tekma i odmah paljba... Ma daj bre smesni ste, samo vi nemojte da pricate o namestanju, muckama i slicnim sranjima... Ne kazem da se to ne desava nekad i Zvezdi, ali bar se radi manje providno... Jos jedna stvar se potvrdila po ko zna koji put, bio sam svuda po Srbiji i Cg, ali nigde nas ne mrze kao u Cacku, ne znam sta smo im skrivili, ali onoliko mrznje i pljuvanja od obicnih ljudi, strashno... U trenutku kad su poletele kamenice van stadiona na nasu tribinu, bilo je krajnje ludih izjava, prozivki pandura sa cvarcima i sl... Znaci ne mozete da verujete sr=ta sve moze pjana glava da izgovori, tipa sad cemoda vas izlomimo a ako me neko uhapsi j..... mu kevu!!1 :rofl :rofl :rofl
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "