05-11-2010, 10:32 PM
Све честитке оснивачима и свим ДЕЛИЈАМА и ЗВЕЗДАШИМА који користе овај сајт !Надам се да док је ЗВЕЗДЕ биће и овог форума,а сви знамо да ће ЗВЕЗДА ВЕЧНО ЖИВЕТИ !
Зато браћо све вам најбоље желим од срца,да проведемо много лепог времена овде у радости,победама,коментаришући сјајно навијање,још бољу игру на терену,освајање трофеја,осврт на оне који нас копирају,о темама везаним за МАЈКУ НАМ СРБИЈУ,.... !!!! Ово је само почетак нечег великог и значајног за нашу навијачку групу ! Не може нам ни Бил Гејтс више ништа
!!!!
Што се тиче турнира,веома ми је жао што сам прошле године морао да одустанем,јер је турнир у последњем тренутку померен за недељу дана !Надам се да ће ове године све проћи у најбољем реду што се тиче организације и да ћу напокон учествовати у једном оваквом важном и великом фудбалском догађају !Видимо се !

Што се тиче турнира,веома ми је жао што сам прошле године морао да одустанем,јер је турнир у последњем тренутку померен за недељу дана !Надам се да ће ове године све проћи у најбољем реду што се тиче организације и да ћу напокон учествовати у једном оваквом важном и великом фудбалском догађају !Видимо се !