Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!!
(06-09-2010, 12:33 PM)CEBEP link Wrote:а нама требају спремни играчи који ће одмах да улете у целу шему и да преузму добар део одговорности на себе.

Са овом констатацијом се у потпуности слажем, па ако занемаримо све оно о чему смо причали везано за приватни живот Тошића, ја сам дубоко убеђен да он не спада у групу играча која је пре свега спремна, а камоли и у оваквој Звезди дорасла ономе што се од играча који носе црвено-бели дрес тражи!

Такође, већ сам споменуо, Игњатијевић и Рељић су по квалитету најамање једнаки Тошићу који је и то мало времена по иностранству провео захваљујући менаџерима који су га гурали по репрезентацији, јер где год је отишао није се ни наиграо ни задржао...

Поента је да ми није јасно довођење некога ко се није доказао и показао, а већ имамо момке који су у машини и радом и тренингом могу да напредују и постигну оно што се од њих тражи...

Појачања из иностранства могу да буду Баста, Миловановић, евентуално Короман... Овај последњи је својим темпераментом само одмогао Звезди у прошлом "мандату"... Када би успео да га обузда и игра као што зна, несумњиво да од њега нема бољег! Све остало је смејурија... Па ваљда видите и сами да све што смо доводили са нашег поднебља и најављивали као таленте и појачања да није ни пришло првом тиму... Тек по неки минут... Смешно!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - by Red Star Forever - 06-09-2010, 01:17 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)