06-26-2010, 03:38 PM
(This post was last modified: 06-27-2010, 10:46 AM by Благоје Јовов.)
Десило нам се данас то, да смо скупили и одећу и сретства за хигијену, али нажалост нисмо успели да пошаљемо за Београд, план је био да предамо пакете по аутобусу Ниш-Београд, нажалост смрдљивци траже минимално 1000 динара, а Ниш експрес веровали или не тражи 2000 динара да пренесе до Београда, и ако сам се убеђивао да је то хуманитарна помоћ и да се носи доле за Видовдан, шофер је почео да се смеје и каже ми "немам ја никакву вајду од тога не исплати ми се да возим за мање од 1000 динара" добро је да сам изузетно стрпљив човек иначе попио би нокаут.
Сутра ће бити послат тај један главни пакет у коме се налазе сретства за хигијену, а што се тиче одеће однећу летос кад будем ишао доле...
Могао би овај упис и у тему данашња Србија, јер стварно човек да не поверује, алави су људи и кад је у питању хуманитарна помоћ...
Сутра ће бити послат тај један главни пакет у коме се налазе сретства за хигијену, а што се тиче одеће однећу летос кад будем ишао доле...
Могао би овај упис и у тему данашња Србија, јер стварно човек да не поверује, алави су људи и кад је у питању хуманитарна помоћ...