08-20-2003, 10:46 AM
Ja sam trebao da idem na tu tekmu, da fotografisem, ali kako vecina UF nije ni otisla, a i ovi koji su krenuli nisu ni znali da li ce stici, odustao sam od lomljave do tamo bez jasne ideje sta da radim ako i njima i meni zabrane put dalje i pucanje troskova bez veze... 
Stiglo ih je 50-tak. Kazu da su ih gadjali kamenjem, da su skandirali Taciju, UCK, Ubi Srbina i slicno... Kazu i da im nisu ostali duzni. Sada na Cukaricki dolaze u BG u nedelju a meni vec duze vreme preti preko foruma jedan BBB iz NP koji dolazi tamo, pa se mozda prosetam sa ekipom iz kraja, neki su ih upoznali u pivnici nakon Nistrua (cao Lucky!)
pa da vidimo i te hrabre sandzaklije koji su gadjali kamenjem juniorsku odbojkasku repku, devojcice na tekmi koja se igrala tamo...
Stoka neopevana, zivim za dan kada cemo dole igrati tekmu..
poz,
budimir

Stiglo ih je 50-tak. Kazu da su ih gadjali kamenjem, da su skandirali Taciju, UCK, Ubi Srbina i slicno... Kazu i da im nisu ostali duzni. Sada na Cukaricki dolaze u BG u nedelju a meni vec duze vreme preti preko foruma jedan BBB iz NP koji dolazi tamo, pa se mozda prosetam sa ekipom iz kraja, neki su ih upoznali u pivnici nakon Nistrua (cao Lucky!)

Stoka neopevana, zivim za dan kada cemo dole igrati tekmu..
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!