08-21-2003, 10:56 AM
Quote:
?? ?? ???? ????? ???? ????? ??? ?????? ? ??????, ???? ?? ?? ?????????? ????...
?????? ?????, ????? ??? ????, ??? ??????? ? ?????? ?!?!!
Kizo da je taj covek gazdovao Srbijom nebi bilo ni ovog foruma, a ni nas da pisemo po njemu, ali bi verovatno Torcida Sandzak bila najjaca grupa jer se zna da su oni bili u to vreme "hrvatsko cvece" i handzar divizija onog gore na slici.
Jebe mi se zivo sta su oni skandirali, jedino mi je krivo sto ova bedna drzava ne reaguje i sto ti njihovi navijaci nisu odgovarali za raspirivanje nacionalne i verske mrznje (a to bi trebalo po novom zakonu o navijacima), a verovatno nisu ni smeli jer bi se iz N. Pazara odmah digla frka kako ih Srbija ugrozava, prava Bosnjaka, prava kuraca palaca i slicna sranja. Ako je smesan problem sto na dan zalosti neko u ovoj drzavi skandiranjem velica one koji su i odgovorni za dan zalosti onda jebes drzavu i narod i medije. Ajde samo probajte da zamislite da smo mi to njima skandorali (nesto na tu foru), pa nebi nam meediji dali metar dana mira, na celu sa milon nevladinih govana na celu sa kandickom i osalim zamlatama.
Ajde Torcida objasni ti meni (ovo nije nikakva provokacija) kako to da se u Crnoj Gori muslimani, Albanci i ostali izjasnjavaju kao crnogorci, a u Srbiji cuvaju svoj nacionalni identitet??!
DA VODIŠ DESET NULA, KU**C BI SE PESMA ČULA FEDERACIJO!!!