Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!!
Као што рекох и у претходном посту, што трчимо пред руду? Још није Савић отишао и те новинарксе баљезгарије не треба схватати озбиљно... Кад клуб и Вујадин објаве да је тако, онда можемо да причамо о свему...

Моје мишљење је да наш клуб греши у неким стварима... Дечко има 20 година и кад ће да почне да игра ако не сад... Многи његови вршњаци су носиоци игре у својим клубовима, иако штопери сазревају касније не видим проблем да му се пружи прилика јер само играњем ће стећи самопоуздање и постати играч, у супротоном ће остати велики таленат као многи који су продефиловали кроз наш клуб у последњих деценију-две...

Што се тиче одбране, ја и дан-данас патим за једним играчем о којем причам у сваком прелазном року... Довели смо га из БСК-а пре 4-5 година, тада као клинца и екстра талента - Горан Адамовић... НИје му дата шанса и убрзо је продат... Имао сам прилике д ага гледам прошле године у ПГ а видим да је и даље у Будућности.... Оно што сам видео, Ђорђевић и Вилотић не могу да му присмрде, заједно... АЛли проблем је што има много јак уговор са Подгоричанима и реално за одбрамбеног играча нико неће да плађа обештећења тако висока, осим ако се не ради о Немањи Видићу  Wink

Још једном апелујем на Аџића и скауте да га погледају бар на једној утакмици и да размисле о овом играчу!  ;D

И на крају, поента мог писања је: ослонити се на сосптвене снаге, младе играче и тако гурати напред... У ту причу се свакако уклапа и Вујадин Савић!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - by Red Star Forever - 07-21-2010, 08:06 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)