Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!!
Нема нико разлога да се стиди... Поготово не легенда Звезде Дуле Савић! Нити ти, ја и било ко други имамо право да му кажемо да се стиди! Доста бре са пљувањем легенди!!!

Он је желео најбоље за свог сина, Звезда за себе, а мали Вујадин да игра! У оваквој Зведи не би добио шансу још две-три године минимум... И пропао би као играч! Кад кажем оваквој, мислим на Звезду у којој јаки спонзори траже резултате одмах! На Звезду која нема времена да експериментише, испробава младе играче на најбитнијим позицијама, на Звезду која "мора" да обрадује титулом милионе итд. ... Да ли ће играти у Бордоу, то ни не треба да нагађамо и лицитирамо, више нас не интересује као навијаче! А као људе, неке вероватно да, рецимо мене...

И молим вас, са овим ставимо тачку на ову причу!

п.с. И шта би рекао ако ти кажем да кад му је у свлачионици саопштено да је постигнут договор, да је плакао као мало дете, наравно не од среће... Па ти и остали и даље процењујте да ли је искрена његова љубав према Звезди!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - by Red Star Forever - 07-24-2010, 06:24 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)