Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!!
(08-03-2010, 01:21 PM)нешо link Wrote:Мени се Јанковић баш свиђа као тренер али и као веома одмјерен човјек и прије свега добар тренер и велики навијач.И ја сам и чуо и читао те приче о њему, није самосталан, неко га гура, не одлучује итдитд али не мора то бити баш тако...

Свидело се то теби или не, Јанковић је Бамбалићев пулен, а при том човек се који се одрекне Молине зарад тантуса као што је Рашковић или медиокритета какав је Миловановић, мислим да нема шта да тражи у Звезди.

А слажем се да нам треба неки млађи тренер модерних схватања који Бата Ђора - Алкосан фудбалску филозофију не јебе ни 2 %. Такође, треба му дати одрешене руке у раду и омогућити несметан рад, а ту пре свега мислим заштити га од било каквих утицаја менаЂера и менаџера.

Е сад, ко би то могао бити, ја не знам. И мени као и вама овде пада на памет Шваба Ђурђевић, а с друге стране мислим  да би се могло наћи још кандидата и то ван граница Србије, али о томе треба да размишља СД којег ми тренутно немамо, пошто је Аџић све, само не СД.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - by 100%anti crnobeli - 08-03-2010, 02:57 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)