08-15-2010, 08:57 AM
Кажу да је јутро паметније од вечери, е па није, пробудио сам се са истом неверицом од синоћ. Ако ови наши фудбалерчићи наставе са овако течном игром мени ће се завртети у глави од те брзине. Све оно што сам очекавао, не да није испуњено него је отишло у још већи курац него као против Слована. АЛО! Пробудите се, готово, испали смо, играјте тај фудбал за који сте плаћени, иако вам не бих дао ни динара. Вратио сам се са тиковима кући због Јевтићевих и Короманових промашаја, због Тошићевих незаустављивих центаршутева, због нашег страшног капитена.
Леп дан, екстра гостовање, оптимизам на прилазу стадиону, ма још бре у бусу (шлеперу)
за Смедерево, зезање и сви ишчекујемо шлаг на торту, победу наше Звезде! Међутим, појављују се џелати који сами себе касапе, а нама навијачима уништавају живце! За све има лека па ће се наћи и за вас. Очекивања су и даље иста, ТИТУЛА! Инђија некст стејшн!
П.С. Читам јутрос у додатку Политике, Свет Спорта, где каже да су навијачи 12. играч, али то није праведно, јер је то једини играч који сме да галами на друге играче. Имамо право, јер осталих 11 забушава и не ради ништа како треба!
Леп дан, екстра гостовање, оптимизам на прилазу стадиону, ма још бре у бусу (шлеперу)

П.С. Читам јутрос у додатку Политике, Свет Спорта, где каже да су навијачи 12. играч, али то није праведно, јер је то једини играч који сме да галами на друге играче. Имамо право, јер осталих 11 забушава и не ради ништа како треба!
Искључите ТВ, укључите мозак