Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Судбине Звездиних екс-играча?
”Могу да ти пуше Милоје”

Лепо је видети како два Звездина екс-играча помажу један другом. Свака част Декију Станковићу!

Извор: Спортал

Quote:Милојевић: Битно је да сам жив

Некадашњи голман Црвене звезде Звонко Милојевић дане после саобраћајне несреће која се догодила пре три године проводи у Рибарској бањи. Бивши репрезентативац Србије је и поред трагедије која га је задесила по сопственим речима срећан што је жив. Мила су како Белгијанци зову Србина који је наступао за Андерлехт и Локерен обишле колеге из те земље.

- До пре пола године веровао сам да ћу моћи да поново проходам. Међутим, доктори су ми тада саопштили другачије. Био је то велики шок за мене, али опет драго ми је што су ми тако рекли, него да ми дају лажну наду. Провешћу остатак живота у колицима и то је дефинитивно. Када сам могао да ходам проводио сам дан тако што одрадим два тренинга и легнем да спавам. Имао сам невероватно снажно тело, а погледајте ме сада...дођав...Ово је понижавајуће. - рекао је Милојевић.

Милоје је признао да се и несећа дела несреће.

- После саобраћајке догађало ми се да осећам како ми трни у глави. Имам проблема са равнотежом и са памћењем. Половине од лоших ствари које су се догодиле не могу да се сетим. Такође имам проблема са емоцијама, нон-стоп плачем, што ме доводи до љутње и беса. Не знам шта да радим, ужасно је. Ипак, и поред црних мисли које наиђу на тренутак, не смем да се предам. Нисам помислио да је боље да сам умро или слично. Желим да видим како ми деца Младен (13) и Магдалена (9) одрастају. Сину сам био идол, а сада сам у инвалидским колицима и не могу да се играм с њим. Долазе ми једном недељно у посету, а ја их саветујем да буду добри ђаци како би урадили нешто од свог живота.

Белгијанце је занимало да ли трошкове опоравка покрива осигурање.

-  Ма, какво осигурање. Све плаћам сам. Без финансијске помоћи Дејана Станковића не бих могао да приуштим ову терапију. Бања у којој се налазим је најбоља у Србији, али је и веома скупа, јер месец дана кошта 1.000 евра. Прва три месеца трошкове је сносила Црвена звезда, али како се и они налазе у финансијским проблемима, убрзо су престали да плаћају - закључио је Милојевић.
Reply

Messages In This Thread
Jel ide zigic? - by D_ZA_90 - 07-18-2006, 10:38 AM
lalaa - by D_ZA_90 - 07-30-2006, 03:14 PM
Судбине Звездиних екс-играча? - by Paya Pikey - 01-09-2008, 07:24 AM
Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - by CEBEP - 08-22-2010, 09:37 PM
Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - by ЈеленаРС - 08-28-2010, 10:00 AM
Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - by ЈеленаРС - 08-31-2010, 08:29 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)