08-07-2003, 10:40 PM
Quote:joojjj ROMI stavno ste semsni i stvarno vas zalimTog dana smo mi bili oni koji smo harali ljubljano OB, UK i momci iz Vukovara, ono malo ustasa sto smo navatali tog dana biva odvaljeno, na kraju tekme jos nekoliko ustasa biva odvaljeno od UK (koji su gadjali Bgd ekipu, okruzenu panduracijom, kamenicama) dva dana kasnije OB su savatali jos dve grupe jednu manju i jednu brojniju od OB i u oba slucaja izlazilii kao pobednici..
Pa sta vi pricate o tucama KOJE VASE TUCE
To sto ti je ta prijateljica rekla stvarno verujem i tebi i njoj a vi ste se pokazali kao pravi fajteri
Pokazali ste se u Sloveniji
Kada vas provciraju Ustaseeee a vi mozete da predjete teren 15 puta ali vi pevate ajde napolje pa vi da ste hteli da se fajtate mislim da ste smeli mada neznam sto bilo ih je manje onaj teren moze da se predje za sekundu a pandura bilo dva slovenaca
Quote:Nego vam Uzmu zastavu Zadrani zastava banjalukaTo se nikad nije desilo, idiote jedan!!
Quote:Pa dobijete batine od Zmajceka od Slovenaca DOBIJETE BATINE od HOMOSEKSUALACAAATakodje se nije desilo, debilcino!O svemu ovome mogu pricam jer sam u vecini primera bio licno prisutan a ti??.
Quote:Grobari iz inostranstva Buldog Berlin Crno beli tigrovi Cirih prebili prvu ekipu BBB (Vasih bratskih navijaca koji na utakmici Partizan Luzern skandiraju ZVEZDAAA)i na mrtvo ubili jednog Hrvata tako se bije romiii a ne ajde napolje i nesto pretite a hrvati vam pet metara od vasPitaj tog vodju tih paklenih buldoga ko im je sacuvao/spaso zastavu u francuskoj 98, picka nije smeo ni da pisne. A to sa BBB, jaki su oni kad ih bije bruka srbije i to iz dijaspore.. Dok im ovi agenti iz Beograda prave sendvice i sredjuju karte za tekmu Partizan - Kroacija. Pitaj malo ove vase sta je bilo to tada kad jos nije bilo podele JF i AG.
Quote:SMESNOOOOO I VI PRICATE NESTO O TUCAMADa zato me interesuje gde ima da bude vise gledaoca, ko je dosao da gleda svoj klub a ko engleze ili moldavce.. Misli malo o tome!! [/img]
A sto se tice 13 i 14 avgusta nadam se da cemo se sresti jednog dana ali nije ravnopravno ovako jer mi igramo protiv Njukastla a vi protiv Zimbrua iz Moldavija SMESNOOOOOOOOOO
SMESNI STE ROMIIIII
SMESNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooo
vezda je zivot, sve droge su sitnica!