08-15-2003, 02:54 PM
Pazi Budo da se ne upecam i upadnem u raspravu sa tobom na zadatu temu. Ne pada mi napamet da ti objasnjavam sta tu nije tacno pa da mi istog trenutka doleti jedno 16 gastera, 56 krilnika crne legije ( mis i prase u ulozi glavnih stozera ) , 150 napaljenih klinaca koji komsije nisu videli ni na derbiju , i ti isti da mi sole pamet tipa " e glupi glodari, misevi, pakistanci...". Ono sto je meni bitno je da je meni bilo do jaja, navijanje odlicno ( ne kazem perfektno jer takvih navijanja ko pre vise nece biti ) s obzirom na podeljenost i to je to. Btw juce sam bio na ortacima iz moldave, ti tvrdis da ste bili do bola, stoga mi je lako zakljuciti da tvoja opsednutost Partizanom polako prelazi u patologiju pa nisi vise u stanju da budes objektivan. Mene licno zanimate samo kad igramo s vama ili kad je dokolica ( kao juce ) . Kao sto mozes primetiti ja se ovde upisujem samo kad se pise o PFC, ostale teme me ne zanimaju ( mozda malo sportske taktike ), dok je tvoj dijapazon presirok za mene tj. ama ostali me ne zanimaju 2%.
Ostaj mi zdravo!
P.S. Ko mi je stavio ovaj kretenizam od podnika, kao da imam 7 godina?
Ostaj mi zdravo!
P.S. Ko mi je stavio ovaj kretenizam od podnika, kao da imam 7 godina?
imice, na zaboravi da si mi skinuo nevinost, zauvek tvoja M. Uzelac!