Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Видео записи старијих Звездиних утакмица
(10-01-2010, 09:05 PM)дрвосеча link Wrote: Ево ја качим видео снимак из 2002. године када смо играли са римским Лациом. Тада су за жабаре играли наши Михајловић и Станковић.
Једна лепа Звездина шанса да прође даље, али јбг. То је једна од ретких утакмица у Еврокуповима Звезде коју сам пропустио.  Sad Једноставно лудница шта је било... нисам се чуо са другарима, односно они се нешто килавили, испало је као да неће да иду... ја одлучио да идем, а они после се снашли за карте... ја тражио ко будала, после нисам ни нашао, гледао у оближњој кладионици. Једна од лепих кореографија на Северу са Астериксом који набада римског легионара. Звезда повела 1:0, а онда ови на класичне жабарске форе извукли 1:1, из поновљеног слободњака. Али овде је Звезда имала још добар тим. Погледаје само ове шансе и стативе. Како је Бошковић закуцао главом за 1:0.

Да,да.Само Михајловић и Станковић су рекли да не желе да играју против Звезде,а на то је тадашњи тренер Лација рекао да не одлучују они да ли ће играти већ он.Али свеједно,ко год да одлучује,на крају нису ни играли Smile
Reply

Messages In This Thread
Одг: Видео записи старијих Звездиних утакмица - by Paviljoni - 10-28-2010, 06:44 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)