Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Невероватно и тотално не могуће звучи податак да смо се после првог гола повукли и тотално им препустили средину на сред наше Маракане. Тактика, недостатак самопоуздања или притисак?
Статичност и пешачење по терену је после дербија дефинитивно постала навика. Непостоји играч да стане и смири лопту. Тотално без константности у контроли лопте и уопште, у контроли игре.
И даље, ни један контра напад нисмо успели успешно да завршимо од почетка ове целе фудбалске сезоне.
Каду је застрашујуће лош и срамота ме је и да га гледам а камоли нешто да очекујем од њега. Једина светла тачка је улазак малог Славољуба Срнића који је за тих десетак минута по мени показао и претрчао више од многих до тог момента. Могу вам рећи да је Ђурђевић, овај њихов тренер, тотално позитиван лик како је данас водио екипу. Видим да зна знање као и да се играчима најебе кеве када је потребно. Такав неки лик би нама тренутно требао.

Долази Војводина а нама нека бог помогне. Ништа ово не ваља, а овакву апатију и мрзовољност дуго нисам видео. Видим ја да ће бити још свашта овде....

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by CEBEP - 11-07-2010, 05:15 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)