12-07-2003, 07:05 PM
Vjeruj da mi to ujedinjenje i netreba!!
Zaje.o si se TI, nikad se nece spojit Srbija i tkzv.rs!
A vidish kako imash dvostruke arshine:RS je srpska jer tu zive Srbi a u Sandzaku nema veze sto zive Muslimani i to je nase.Sandzak jeste Srbija a isto je tako i sa rs=to je BOSNA, pa Vi kako hocete i tako ce ostat mozemo se kladit dok smo MI zivi(bog nas poziveo).
Inace volim i Srbe i Srbiju, a jel to zabranjeno! Nista nemam protiv normalnih a svi koji se osjecaju kao chetnici,za njih imam mnogo gore misljenje i od TITA!!
Umalo zaboravih
AZAR NIJE SRPSKI GRAD VEC SRBIJANSKI, nego to VI nikako neshto nemozete shvatiti to Vam jednostavno neide u glavu!!! Nepostoji Srpska vlada, Srpska policija, Srpske vlasti, ti termini jednostavno gramaticki nisu ispravni,ali vashi mediji nemare za to!!!! Sve se kaze SRBIJANSKI ILI REPUBLIKE SRBIJE!!!!
Toliko......
Zaje.o si se TI, nikad se nece spojit Srbija i tkzv.rs!
A vidish kako imash dvostruke arshine:RS je srpska jer tu zive Srbi a u Sandzaku nema veze sto zive Muslimani i to je nase.Sandzak jeste Srbija a isto je tako i sa rs=to je BOSNA, pa Vi kako hocete i tako ce ostat mozemo se kladit dok smo MI zivi(bog nas poziveo).
Inace volim i Srbe i Srbiju, a jel to zabranjeno! Nista nemam protiv normalnih a svi koji se osjecaju kao chetnici,za njih imam mnogo gore misljenje i od TITA!!
Umalo zaboravih

Toliko......