Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
За Холандију кажу да је "земља без сунца, цвеће без мириса, људи без душе". Зашто је то тако?
Колико сам ја проучио њихову земљу, код њих је тај јудео-масонски лоби први почео са тим уништавањем свега породичног, националног и сл.
Зато сада имају ове горе наведене особине. После су они то пребацивали у све западне земље, полако то стиже код нас.

И још нешто.
Стиже нам синдром "сече корена", тачније подстицање миграција, где се људи стално селе, не би ли им се пресекли корени, и јаке породичне, братске и националне везе. То се дешава углавном ради посла, миграције.

Чича је ово добро примерио... Скоро нико у српским медијима не пише и не коментарише универзитете из Петровграда, и Москве. Јер све је боље што долази из ЕУ?! А иначе мало шта се пише о економским успесима Русије.
Разлог зашто је то тако, најбоље је присетити се власничке трансформације у нашим дневним новинама. Мислим да је 2002. године дошла немачка компанија, која је купила акције Блица, исто тако купљене су акције Политике 2003. године, не знам тачно ко је купио, али су странци...
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by дрвосеча - 01-14-2011, 07:26 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)