03-24-2004, 02:50 AM
Ja kad bi znao da BBB dolaze u moj grad, odma sahovnica na zgradu, kroz prozoere ori se danke dojcland und czehoslovakien und rahim ademi und agim ceku und tito und banditen und avnoj und jajce, ja u stavu mirno sa podignutom desnicom na terasi cekam prolazak jezgre i njegovih drzavnih huligana(ko nam je to dobio prostorije od drzave??? kao zasluzni gradjani/cepulje/jastuci pod guzovima nizerazredne gradske birokratije). Po prolasku drzavnih huligana ja ushiceno jecam zato sto me nisu dirali i odlazim poloziti cvece na plasticnu kopiju spomenika sa ovcare koji krijem u "zahodu" i iznosim ga i postavljam ispred zgrade samo u ovako vaznim prilikama. Zatim 191 put(za svakog od streljanih) glavom udaram u zid iznad plasticne kopije spomenika iz ovcare i sebi govorim crni prljavi Srbinu rumunjsko komunisticki SrboCetniku jebo li te causesku i peko dapcevic. Ovaj ritual bi me nadam se spasio batina. Ne jezgra? bus ti tako mislil? Bude ovo dostatno za waiver batina kad budete osvajali Beograd tj. laganim mimohodom kroz njega kao lahor prolazili be oporbe nit' prigovora?