02-20-2011, 07:24 PM
(02-20-2011, 07:01 PM)николаБГ link Wrote:[quote author=Капетан Кука link=topic=3949.msg88935#msg88935 date=1298226127]
Трибина иако десеткована одлично је изнела навијање на данашњем мечу. Навијање пропраћено пиротехником, барјацима и паролама. трибина број један у Европи и трибина од које се тресе та иста Европа !!!
ти си једини на оба форума са овим мишљењем. Не нападам те, свако има право на своје мишљење, али нешто ту не штима зар не!

[/quote]
А знаш како брате, наравно да је могло све много боље да буде него што је било, али није ни све баш толико црно. Опет имај у виду да је пријатељска утакмица без неког посебног резултатског значаја, без набоја. Оно јесте да то није оправдање и да је била пауза, да су се људи ужелели стадиона и навијања и да се очекивало много више иако је пријатељска утакмица у питању, ал шта је ту је, идемо даље и биће много боље све то и уопште не треба сумњати. Нисам хтео сад ја одмах да мрачим лоше ово лоше оно знаш. Јесте било мало лошије све него иначе, али опет понављам није баш толико све црно. Искрено више ми је засметало што се добар део трибине не обазире на шипку и ради тотално супротне ствари. А ово што сам констатовао за број 1 у Европи при томе стојим и у то сам сигуран

Кокеза лопове !!!