Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manipulacija, policija, novinari VS navijaci...
Forever Ultras iliti Buda je u sustini opisao prave nacine borbe protiv zandara i borbe za sto bolju poziciju navijacke grupe uopste... Nije uzalud potrosio svoje vreme a i nas koji smo citali... Sto rece neko ispred mene, e najzad u par postova onaj kvalitet razmisljanja koji se trazi na ovom mestu...

Oko nekih stvari kojih se FU dotakao smo i ranije pricali nasiroko, ali izgleda da je trebalo ne samo drugima da se desi Vrsac, gumeni meci i slicne gluposti nego i nama samima ali bre u nasoj kuci na nasoj Marakani na nasem SEVERU... Nismo smeli da cekamo da se desi ovo, ali kao sto sam vec napisao, pomalo je izrezirano, kao da je to bio jedini nacin da se sve ono sto se desavalo oko naseg kluba prelomi preko ledja onih koji ga najvise vole...

Rece Buda nema mitinga, nema Kosmeta, jednostavno nema potencijalnih zarista gde bi zandari mogli da se izdrkavaju... Idealno mesto za isprobavanje nove opreme, vezbanja pendrecenja i zamena za streljanu su izgleda sportska borilista... Pa udri po navijacima, oni su zigosani i njih niko nece da zali jer su ionako u javnosti predstavljeni kao najveci divljaci....

E a kada je trebalo oboriti rezim, svi su se kleli u nas... Nikad necu zaboraviti koliko sam ponosan bio kada sam na platou ispred skupstine u prvim redovima a kasnije i u samoj zgradi prepoznao neke koji su stajali do mene i na severu, a i one koji su bili suprotstavljeni nama... Pomislio sam da su se srpski navijaci tada neformalno ujedinili i da se to nikada vise nece ponoviti, eventualno kada bi igrala SRBIJA i zaorila se
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
Manipulacija, policija, novinari VS navijaci... - by Anonymous - 10-05-2004, 11:46 AM
Manipulacija, policija, novinari VS navijaci... - by Anonymous - 10-06-2004, 09:38 AM
Manipulacija, policija, novinari VS navijaci... - by Anonymous - 10-06-2004, 09:44 AM
Manipulacija, policija, novinari VS navijaci... - by Red Star Forever - 10-07-2004, 09:12 PM
Manipulacija, policija, novinari VS navijaci... - by Anonymous - 10-19-2004, 12:04 PM
Manipulacija, policija, novinari VS navijaci... - by Anonymous - 10-20-2004, 09:06 PM
Manipulacija, policija, novinari VS navijaci... - by Anonymous - 10-20-2004, 09:35 PM
Manipulacija, policija, novinari VS navijaci... - by Anonymous - 10-20-2004, 10:10 PM
Manipulacija, policija, novinari VS navijaci... - by Anonymous - 10-23-2004, 08:51 PM
woorf - by woorf - 10-27-2004, 09:02 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)