10-16-2003, 02:00 PM
Koreo odlican, Zigicev prvi gol je izgledao bas mocno i tada je otpocela prava ludnica na severu koji je navijao svih 90 minuta i na kome se nije dogodila nijedna medjusobna tuca sto je svakako za pohvalu. Djordjicev gol jedan od najlepsih na Marakani u njenoj istoriji. Bilo je i nekoliko baklji koje nisu zavrsavale na terenu, ali je zato bilo i onih urlika crnjama zbog kojih cemo verovatno opet biti kaznjeni. Glupo smo primali golove, a ako se ne varam ovo nam je prvi put jos od onog 101. derbija da smo primili 3 komada na mari. Mec je bio stvarno odlican, a Vidic je pokazao da ima veliko srce
JEDAN JE NEMANJA VIDIC
Svi su uglavnom bili dobri osim Bogavca i tu i tamo dekocentrisanog Dudica.
Navijanje zaista izvanredno. Raznovrstan repertoa pesama, u drugom delu kada je malo opao tempo utakmice se forsiralo Daj Gol i sve bih dao ja za gol sto je nekima mozda bio i mali smor, ali je zaista Marakana odzvanjala. ja sam promuko i definitivno posle naseg cetvrtog gola, stavrno je bilo za infarkt.
Stavrno bi bilo dobro kada bi se u Zelezniku okupilo bar onoliko ljudi kolko je bilo u Zemunu, mada ce to biti malo teze posto ima TV prenosa.
JEDAN JE NEMANJA VIDIC
Svi su uglavnom bili dobri osim Bogavca i tu i tamo dekocentrisanog Dudica.
Navijanje zaista izvanredno. Raznovrstan repertoa pesama, u drugom delu kada je malo opao tempo utakmice se forsiralo Daj Gol i sve bih dao ja za gol sto je nekima mozda bio i mali smor, ali je zaista Marakana odzvanjala. ja sam promuko i definitivno posle naseg cetvrtog gola, stavrno je bilo za infarkt.
Stavrno bi bilo dobro kada bi se u Zelezniku okupilo bar onoliko ljudi kolko je bilo u Zemunu, mada ce to biti malo teze posto ima TV prenosa.
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
mada za kosmos bas i nisam siguran...