Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Карабурма: ОФК Београд - Ц.ЗВЕЗДА 07.05.
Штета стварно данас што нисмо узели 3 бода ми смо дали све од себе.
Ред за улаз је био МНОГО спор и опет се улазило буквално до краја првог полувремена... Јебем ти редаре немају времена да прегледај ранац тачније кесу унутра са папирићима тако да си морао да оставиш поред ранац па да после дођеш по њега. И тако је извисило 50-ак ранчева, мог'о је да ти узме ко је хтео, ја сам свој једва нашао на полувремену чак су тад' ме опет претресли као и ранац!

Почиње утакмице лете папирићи и ролнице уз Звезда ми је све... Углавном стандардан репертоар песама и доста дуго певане песме за гол, ал' га нажалост није било... ИЛИ ЈЕСТЕ?! лепо је текле прво уз коју бакљу, доста петарди, 10-ак црвено-белих барјака, новог ''гомила нелогчних потеза'', ЦЗБГ и Уроша. Наравно није заборављена подршка нашем брату. И да не заборавим одлично отпевана песма за толета.  На полувремену подељене летке у којима је све објашњено...

Почиње друго полувреме папирићи, ролнице на све стране. ''Напред Звездо тебе волим ја'' одлично отпевана, као и старо-нова ''оо ми теби певамо..'' то је уједно била и наша порука на крају. Пали се 10-ак бакљи уз ту песму и морам да поменем да је баш заживела. Била је и парола за подршку нашем брату ''Уроше издржи''.

Све у свему бројност добра. Доле лоше, горе добро. Сад' ће на Маракани да се види ко су Делије да покажемо да још јачи излазимо из овога! СВИ НА МАРАКАНУ ДА КАРАМО БАЊИЧКУ ДРОЉУ!!!

и кад' је радост и када је бол...
Reply

Messages In This Thread
Одг: Карабурма: ОФК Београд - Ц.ЗВЕЗДА 07.05. - by delije borca - 05-07-2011, 05:19 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)