Poll: Треба ли Србији калчополи?
You do not have permission to vote in this poll.
Да
100.00%
60 100.00%
Не
0%
0 0%
Total 60 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Треба ли нам калчополи?
Сад, хтео бих да вас питам, колико сте приметили наших сумњивих утакмица ? Мислим да кад већ причамо о овоме, није у реду помињати друге стално(при томе не мислим на загребчане јер је пола лиге њихово), а ми да се правимо као фини, добри и шта ти ја знам. Само ако схватимо и прихватимо и своје грешке, бићемо компетентни и да о другима судимо.
Што се тиче расправе о томе да  се стока приближила по броју навијача, не да нису него никад и неће. Пре пар дана на терену код мене, завршили неки фудбал, дошло одмах десетак клинаца пошто је било слободно, и један мали са нашим дресом, иначе пети разред сви. Кренули ми са њима о школи ( ишли у исту), и питам ја једног малог колико вас навија за Звезду. Рекао је да од 12 дечака у одељењу њих 8 ;D навија за Звезду. Ситуација се није ништа променила 10 година, од како сам завршио исту школу, и касније у средњој је био тај однос. Ретки су случајеви где дете изабере другачији клуб од родитеља, и зато они никад неће да нам присмрде по том питању, једино да почну да праве по петоро мушке деце  Big Grin
Reply

Messages In This Thread
Одг: Треба ли нам калчополи? - by Дебели - 05-13-2011, 05:33 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)