Poll: Треба ли Србији калчополи?
You do not have permission to vote in this poll.
Да
100.00%
60 100.00%
Не
0%
0 0%
Total 60 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Треба ли нам калчополи?
(05-13-2011, 10:41 PM)CEBEP link Wrote: [quote author=дрвосеча link=topic=3990.msg91091#msg91091 date=1305320853]
Затим, европска утакмица Селта Виго - Црвена Звезда, у Вигу јесен 2000. године, када смо имали једну добру генерацију са Друлићем, Буњевчевићем, Марковићем, Пјановићем... и победили смо у БГ 1:0, а тамо смо на полувремену водили са 2:1  Wink Не знам шта се десило у свлачионици када је била пауза, али друго полувреме је одиграно катастрофално! Тачније, имао сам одмах утисак да нешто не ваља, јер је Звездина одбрана незадрживо почела да попушта. Пукли смо 5:3  :o И данас, као и онда сумњам да је та утакмица продата, за велике паре. Звезда је тада била у јако лошем стању, а за даљње такмичење требало је још пара, и плус да чека време док се играчи продају. Што ће рећи продали су утакмицу Шпанцима, да би опстали.  >Sad Селти није било вероватно ништа дати Звезди пар милиончића да се прође даље, када су онда имали јак буџет, вероватно и 50х већи него ми.

Хајде да се не прича много о овоме што се тиче те утакмице, али рецимо да се свашта дешавало на полувремену и да се дошло до најбезазленије опције у том моменту а то је било да Селта прође даље а Звезда изгуби утакмицу....
[/quote]
колико знам та утакмица је и поништена,јер је у Звезди играо чини ми се Глоговац који није имао право да игра ту утакмицу,мислим због парних картона. На крају је утакмица регистрована 3 0 за селту.
Reply

Messages In This Thread
Одг: Одг: Треба ли нам калчополи? - by Skrimo - 05-14-2011, 05:35 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)