Poll: Треба ли Србији калчополи?
You do not have permission to vote in this poll.
Да
100.00%
60 100.00%
Не
0%
0 0%
Total 60 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Треба ли нам калчополи?
(05-14-2011, 05:35 AM)Skrimo link Wrote: [quote author=CEBEP link=topic=3990.msg91098#msg91098 date=1305326488]
[quote author=дрвосеча link=topic=3990.msg91091#msg91091 date=1305320853]
Затим, европска утакмица Селта Виго - Црвена Звезда, у Вигу јесен 2000. године, када смо имали једну добру генерацију са Друлићем, Буњевчевићем, Марковићем, Пјановићем... и победили смо у БГ 1:0, а тамо смо на полувремену водили са 2:1  Wink Не знам шта се десило у свлачионици када је била пауза, али друго полувреме је одиграно катастрофално! Тачније, имао сам одмах утисак да нешто не ваља, јер је Звездина одбрана незадрживо почела да попушта. Пукли смо 5:3  :o И данас, као и онда сумњам да је та утакмица продата, за велике паре. Звезда је тада била у јако лошем стању, а за даљње такмичење требало је још пара, и плус да чека време док се играчи продају. Што ће рећи продали су утакмицу Шпанцима, да би опстали.  >Sad Селти није било вероватно ништа дати Звезди пар милиончића да се прође даље, када су онда имали јак буџет, вероватно и 50х већи него ми.

Хајде да се не прича много о овоме што се тиче те утакмице, али рецимо да се свашта дешавало на полувремену и да се дошло до најбезазленије опције у том моменту а то је било да Селта прође даље а Звезда изгуби утакмицу....
[/quote]
колико знам та утакмица је и поништена,јер је у Звезди играо чини ми се Глоговац који није имао право да игра ту утакмицу,мислим због парних картона. На крају је утакмица регистрована 3 0 за селту.
[/quote]

Неко из нашег клуба је направио велику грешку при попису играча тако да је друго полувреме била чиста формалност, али то није везано за ову тему сада тако да.....
Reply

Messages In This Thread
Одг: Одг: Треба ли нам калчополи? - by CEBEP - 05-14-2011, 02:05 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)