Poll: Треба ли Србији калчополи?
You do not have permission to vote in this poll.
Да
100.00%
60 100.00%
Не
0%
0 0%
Total 60 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Треба ли нам калчополи?
Подржавам акцију око потипса, то је најмањи проблем. Ставе се штандови у Северну трибину, и свако ће то потписати.
Иако ја не мислим да ће то довести до њиховог одласка, али дај да им и тај адут избијемо из руке, бар је џабе што кажу.

Овај клип са финалне утакмице Купа, што је Ултра сепаре окачио је до бола реалан, и одличан. Таман оно што сам мислио да нам фали овде. Лепо је што је титловано на енглески, и што може да се прикаже УЕФА органима. Будале из ФСС, не капирају да се цела утакмица снима, и да не могу да лажу и мажу, са својим верним псима извештавачима новинарима. Овај снимак има за 2 дана преко 17.000 прегледа, што ће рећи колико је људима прекипело, колико су мајмуни у ФСС прекрдашили дорсирајући ФК Партизан, и колико немају мере у својим апетитима.

Другар мој уме са стиховима, мени то није јача страна, па је склопио једну песмицу, око ових догађаја, и волео би да се ово заори стадионима широм Србије. Иде на мелодију "слуге режима сте"

Фудбалске судије
срамота Србије.
Бира их Толе,
вепар без школе,
лажљиво ђубре је!

Wink
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Треба ли нам калчополи? - by дрвосеча - 05-14-2011, 03:06 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)