Poll: Треба ли Србији калчополи?
You do not have permission to vote in this poll.
Да
100.00%
60 100.00%
Не
0%
0 0%
Total 60 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Треба ли нам калчополи?
Пијанац, браво за упис!

Па она балерина из владе се не одваја од Телета, а он сваку прилику користи да похвали подршку министарства спорта и владе за пројекте ФСС-а. Другим речима врана врани очи не пије.

И од кога да очекујемо да уради тај калчополи од оног пискавог Томе Зорића који се труди да буде опасан, или од државног тужиоца Радовановића коме се смеје цела држава...(прелистао сам ову тему овлаш, вероватно сте и ово ви споменули, па се извињавам ако се понаваљам)

Такође далеко било да се упуштамо у борбу раме уз раме са  Савом Мајмуном, Дивцем, Јешићем или са оним Орловима које питај Бога ко финансира, вероватно ови побројани. Ако нешто мрзим то је да неко користи нашу снагу да протура своје личне интересе.

Само усе и у своје кљусе, тада смо најјачи. Мени се лично не свиђа ни претерано скандирање Толету, нити би волео да то радимо до краја сезоне, имамо ми већ довољно борби (Космет, Урош, хуманитарне акције) и отварање нових фронтова само нас ослабљује. А и тако само дајемо алиби овој управи, којима је крајње време да се уозбиље, и да крену да раде прави посао, а не само неке маркетиншке трикове. Дали смо им превише времена да се привикну на велики клуб и били и више него стпрљиви, ниједна управа у историји Звезде није имала толику подршку а да заузврат сем безвредног трофеја купа није донела ништа.

ХОЋЕМО ТИТУЛУ!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Треба ли нам калчополи? - by фрактура - 05-19-2011, 07:41 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)