10-08-2004, 11:41 PM
Da da prijatelju moj, i ja kao i vecina uhapsenih smo sa K. brda i pretpostavljam da tog tvog druga znam bar iz vidjenja... Na Vozdovcu su bili svi maloletni i protiv njih mislim ni da nije pokrenut postupak, ali ne smem da tvrdim da je sigurno tako... U starom gradu su bili malo stariji i sa ozbiljnijim prekrsajima (posedovanje baklji, dimova i sl..) pa je protiv njih pokrenut postupak... Nisu svi dobili pozive, za sada samo dvoje, troje... U svakom slucaju nek ne brine previse, svi zajedno su u problemu, pa ce i svi zajedno da ga nadamse pozitivno i rese...
Problem je u tome sto su kazem dali svima sve adrese i imena sto je samo po sebi incident i prekrsena su sva moguca prava okrivljenih i izlozeni su svi do jednog mogucnosti linca od strane ovih drugih i obrnuto... Zandarska patka, klasicna...
Od tada je nazalost bilo vise incidenata u kojim je veliki deo ekipe KB ucestvovao pa su mnogi od njih zbog svojih godina popili zabrane od ukucana i perspektivna ekipa je trenutno zaustavljena u razvoju, ali eto tu smo mi stariji da ih odmenimo i cekamo da zasijaju punim sjajem i budu bitan deo najjace srpske tribine...
Problem je u tome sto su kazem dali svima sve adrese i imena sto je samo po sebi incident i prekrsena su sva moguca prava okrivljenih i izlozeni su svi do jednog mogucnosti linca od strane ovih drugih i obrnuto... Zandarska patka, klasicna...
Od tada je nazalost bilo vise incidenata u kojim je veliki deo ekipe KB ucestvovao pa su mnogi od njih zbog svojih godina popili zabrane od ukucana i perspektivna ekipa je trenutno zaustavljena u razvoju, ali eto tu smo mi stariji da ih odmenimo i cekamo da zasijaju punim sjajem i budu bitan deo najjace srpske tribine...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "