Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!!
Ја мислим да Роби зна шта ради.. Свиђа ми се ово што је до сад урадио, и што је најавио да ће да прода пола тима, који се видели смо на крају ове сезоне слабо залагао за бодове! Треба имати у виду да нам хитно треба штопер који би могао да игра и лево.. Пошто постоји могућност да Тошић оде.. Штопери Вилотић, опоравиће се Михајловић и ту је Ћосић, ако остане.. Десни бек Нине иде, остаје нам Микић-универзалац, долази мало Стојковић из Сопота, гледао сам га лично пар пута и талентован је мали, али мора још да ради.. Значи ту нам требају леви бек и одличан штопер.. У средини нам треба један играч попут евандра, али нам такође треба неко ко игра мало дефанзивније.. Тако да ту мора да се изабере, по мом мишљењу, Медојевић из Војводине би нам сад био одлично решење, мада је сад стигао Димитријевић.. Уосталом ту су Евандро, Вешовић, Лазовић, Мијаиловић-има их.. Напад катастрофа, Јевтић мора да оде, Борха да нам буде резерва, Калуђер главни шпиц, али да има помоћ са страна, јер без тога нема леба ни од њега.. Ту би одлично било кад би нашли спретне и брзе бочне, али тешко.. Ово је моје виђење екипе, тако би нам екипа изгледала перфектрно само да се припреми! АЛИ ВИДЕЋЕМО! Smile
Ако бог да, и неђеља света, Момчило ће Динаром да шета!

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!! - by BeliDelija - 06-10-2011, 09:31 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)