Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!!
А како ти знаш да Пашеко није бољи? Како знаш да Мезенга неће бити велико појачање?
Ја капирам да кажеш да ниси задовољан прелазним роком, али не капирам да кажеш да је криминално одрађен. Још најцрње, дозволиш себи да напишеш како нико озбиљан у клуб није дошао, зато што су дошли за мале паре.
Јебем му матер какав смо ми Срби народ. Дај прво да видимо те играче на делу пар утакмица, па да судимо. Можда буду куртон, можда следеће године буду вредели 5 пута више.
Борха и Евандро су стигли без озбиљних пара за појачања, па јел им нешто фали? Са друге стране плаћали смо дебело Баркоса, Тричковског и сличне који код нас ништа нису показали. За обештећења колику са плаћена та двојица, могли смо да доведемо једно 5-6 Евандра.
Количина утрошеног новца не значи квалитетан или мање квалитетан прелазни рок. Знање је довести што боље, са што мање новца.
Нас треба да занима да долазе добри играчи и да Звезда није оштећена неким криминалним уговорима, а да ли играче доводи Рамбо, Стојић или неко пети не треба да нас занима. Да ли је скаут Столе економ или неки аутомеханичар, мене не занима, занима ме терен. Уосталом нико није бранио Буњи или Ивићу нпр да окрену Рамба и питају га да им препоручи неког играча.

Ти у иностранству можеш да нађеш дупло бољег играча од неког домаћег за исту или чак мању цену. Међутим не можеш да доведеш 11 странаца због ограничења. Зато морамо да се окренемо прозиводњи својих играча, а то није кратак процес.

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!! - by rukometas_bg - 06-26-2011, 06:40 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)