Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8. Kaфеов турнир у малом фудбалу!
И ранијих година сам имао жељу да дођем на кафеов турнир. Све ми нешто измицало, али рекох ове године нећеш.
И решио ја да се пријавим. Каже КизаЛион може, играћеш за екипу Кафеа, као резерва. Ок, мислим се ја важно ми је да ме тамо не упрегну да таљигам главнину екипе. Уосталом ја сам навијач, а не играч  ;D

Ситуација је била таква да се ипак морало "у ватру" и да није смело бити опуштања... у нашој екипи, су играли: Увек са Тобом, Север (кога морам да похвалим јер је момак који је трчао и трудио се у одбрани), Ваљевац, Пера, после и фрактура. Задњи нисмо, то знам... а за нешто више од првог дела, мора се више трчати... а имали смо слабог менаџера екипе... није ништа нудио ако трчимо... макар ладно пивце!  ;D ;D

Наравно, мени је био доживљај што сам упознао гомилу људи са овог форума, које сам до сада само знао кроз писање. Иначе где год да сам се мрднуо, иде Киза иза мене и виче, ко сам ја, и како се одазивам?!  Big Grin
Доживљај ми је био што сам упознао РСФ... односно познајемо се ми од раније, неке тамо 1994. године, само се он тога и не сећа толико... али мени ништа не промиче    Tongue ;D Само ја нисам знао да је то заправо РСФ.  ;D

Што се самог турнира тиче екипа Звездаре је такође на мене оставила утисак, јер се видело да се ради о момцима који су технички потковани, и да су одиграли до сада најмање 20 турнира, а неки нису одиграли ни једну до сада утакмицу заједно.  :-X Углавном ЗвездаРА је и за мене била фаворит.

Имам још 2 анегдоте... прво је један момак из екипе Звездаре, који је све учеснике турнира дебело насмејавао када је заурлао са трибине "ШУУУТТТТ.... ШУУУУТТТТ... ШУУУТТТ, па онда ПРОБАЈ"... на шта је настао свеопшти смех. Big Grin

Друга је када су Север и Киза полемисали о нашој тактици после прве утакмице, и првог мини пораза... где је Киза кукао, како му лопта скаче превише... а Север му то не признаје као оправдање, јер "скаче лопта и другима".  ;D
Што се наше екипе тиче... у првој утакмици смо били у грчу, једва да смо 2 пута прешли центар. У другој смо се и отворили, Киза је промашио 100% шансу која нам је могла отворити врата раја  Tongue... али онда је стигла казна, па смо издували 3 комада, и опростили се од шансе за борбу трофеја.

Киза је иначе добио критике да је лош "менаџер", и да је требао да нешто замаже и подмаже код судија. ;D

Углавном... супер је овако срести и упознати људе. Wink

ЖИВИ ВИ МЕНИ БИЛИ
И ДОГОДИНЕ СЕ ОПЕТ ВИДЕЛИ!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: 8. Kaфеов турнир у малом фудбалу! - by дрвосеча - 06-26-2011, 09:55 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: