Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8. Kaфеов турнир у малом фудбалу!
Quote:Што се самог турнира тиче екипа Звездаре је такође на мене оставила утисак, јер се видело да се ради о момцима који су технички потковани, и да су одиграли до сада најмање 20 турнира, а неки нису одиграли ни једну до сада утакмицу заједно.

Овде сам се пронашао са мојом екипом Ултрас Миријево 1  ;D
Нисмо ни једном играли заједно овако неке турнире, мислио сам да ћемо да будемо најгори али за дивно чудо одиграли смо две нерешене (једини) од којих смо и једну могли да добијемо и прођемо даље да нам нису дали го у последњем минуту.А морам да напоменем да смо били и најмлађи  Smile Све у свему било је одлично, а и имали смо најбољег менаџера који нам је обезбеђивао храну и хладно пиво које смо стукли док смо чекали 2 сата да дођемо на ред да играмо прву текму, то је још један фактор зашто смо били лоши, видели смо по две лопте  Big Grin
Не знам како је било на прошлим кафеовим турнирима али бих предложио да се следећи пут плаћа учешће па да за прво место добију мало вредније награде, шта је то по човеку 100дин,по екипи 800 па кад се саберу све екипе изашла би пристојна цифра
[Image: 1325610520.jpg][Image: 1319482926.jpg][Image: 1325610520.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: 8. Kaфеов турнир у малом фудбалу! - by Миријево ЦЗ - 06-26-2011, 10:45 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: