Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!!
(06-27-2011, 12:22 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Али, зашто нас онда неко увек на почетку сезоне замајава са доласком не знам каквих играча, да би се на крају испоставило да нам је Рамбо једини спас. На почетку овог прелазног рока кренула је кампања за Драгутиновића, Ергића, овог Пашека што је отишао код гробара... Зимус су то били Салата, Божић, Волков, стално се ту Нинковић спомиње... На крају свега, добијемо играче од Рамба.

И претходни упис када сам рекао ајмо да причамо аргументима, смо се сложили, а мислим да ћемо опет тако... Неко нас замајава са поменутим појачањима? КО? Пресс, Курир, Блиц, Новости? Наравно, они... Ни један човек из управе није кењао и спомињао имена играча, вечито ови "добро упућени" новинари са "добро обавешетним изворима из клуба"... Пусти то... Кад год је постојало неко интересовање, о томе се јавно причало и сваки играч кој је доведен није ни спомињан до дана потписивања... Бар од управе... Што се тога тиче, капа доле... Раде и ћуте! А оно што се пише по новинама, као што рекох, то не сме да буде предмет разговора нас овде... Не због тога што ми то бранимо, него што то није достојно некога ко навија за величину као што је ЦРВЕНА ЗВЕЗДА!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!! - by Red Star Forever - 06-27-2011, 12:28 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)