06-30-2011, 04:05 PM
(06-30-2011, 12:26 PM)Мобилисан link Wrote:Ако ће да решета и да даје голове и ако ће да се бори као лав за Звезду и за Делије, баш ме заболе ко му је у срцу.
Ако ће за Звезду и да се бори због пара и због сопственог напретка, за Делије Бога ми неће, јер Делија није, него је нешто друго. А шта мислите како се данас осећа један фудбалер који се ложи на Делије, Вујадин Савић, коме је јесенас овај гробош на припремама младе репрезентације испред носа махао картама за ЛШ?
(06-30-2011, 02:30 PM)ултра сепаре link Wrote:уосталом када видим колико је наших игарача кроз историју играло за Партизан,ваљда и ми имамо право који пут да направимо такав преступ.
Није ствар у томе да ли имамо права то да урадимо, него да ли је то исправно! Зашто ми морамо да прогутамо сваку провокацију са њихове стране и да покупимо сваку штроку коју су они замислили? Такво наше понашање само њима иде на воденицу, јер је штрока њихов терен! И у кошарци смо све ситне глупости понављали за њима и ево где су они, а где смо ми!
Спортски гледано, ово је један од генијалнијих потеза нашег директора. Доводи се играч на позајмицу и тиме тера играч под уговором, Калуђеровић. А квалитет овог што долази је за сада мањи од овог што губи место. Па мајку му јебем, зар није логичније да се пусти играч под уговором да проба да да 20 голова у сезони и после тапне за озбиљнију цифру? Овако он одлази за сићу, јер није потребан, а овог разигравамо за Белгијанце.