07-07-2011, 12:24 PM
(This post was last modified: 07-07-2011, 12:26 PM by ултра сепаре.)
(07-06-2011, 10:02 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Звездаш,Дал ти имаш у виду колико смо били дужни свих ових година,и да смо 6 500 000 сад дали бившим играчима.Сад је поента да за што мање новца доведемо бољег играча,углавном се нисмо истрошили пуно то е битно,а по мени лош нам је мракетинг клуба,јел су за врло мало пара отишли играчи,нисмо се баш нешто прославили са продајом.Па брате ја би волео да нам игра Видић,Џон Тери,Меси,Инијеста,Валдез,али мораш да имаш у виду да све зависи од тога колико клуб има пара и какве су фнансијске околности.Апсолутно се слажем да треба да играју ови из омладинске школе,јел то је наша будућност,и на тај начин се управо праве добри играчи,и на крају добра лова се и узме за њих.А ово што називаш Бразилце "дивљим играчима" не би се баш сложио са тобом,свака теби част на порукама,стварно си ме одушевио кад си људима неке ствари овде објаснио,али се не би сложио само код овог случаја са Бразилцима.Чекај да одиграју коју утакмицу па ћемо причати о њима,а надам се ако Бог да да све најбоље буде и да можемо коначно све ово да похвалимо.
убеђен сам да тог типа нико није гледао! И то је чиста измишљотина из Весићеве кухиње да тог лика траже наводно Бенфика и Брага. Па, тај се није наиграо ни у Кијеву, а не да га тражи једна Бенфика. То је ноторна лаж!
Што се тиче Рамбових препорука, искрено жалосно је што се базирамо само на његове препоруке. Он нам шаље играче по принципу "колико пара, толико музике". Углавном су то неки полутани, дивљи играчи, али, ето, колико толико за нашу лигу да испуне минималне критеријуме. Више пута сам питао овде- шта бисмо да није Рамба? Одакле би онда доводили играче??? Ако ћемо се ми свести искључиво на Рамбове препоруке, а да немамо сопствену скаут службу, онда јадна на мајка. Зато сам убеђен да је ово чиста импровизација.

Четници Север