07-16-2011, 10:02 PM
(This post was last modified: 07-16-2011, 10:04 PM by Red Star Forever.)
Нажалост, изгледа да прича није надувана... Али... Иако ми увек треба да станемо на страну тренера, бојим се да већ са превише играча Роби има проблем са ауторитетом... Или он преувеличава ствари или нешто друго није у реду... То да је Вилотић пљунуо на Звезду и Делије, то ми некако не стоји! Он је момак који после свега што је прошао много чврсто стоји на земљи и зна где му је место и шта му је чинити! Од свих сам очекивао да буду "недисциплиновани" али од њега - никад! Стога, мени ова прича страшно смрди...
Даље, волео би да знам како то капитен тима подрива ауторитет тренера, дај нам Роби конкретне доказе, овако уопштено и сам доводиш свој ауторитет код нас навијача...
И на крају, неозбиљно делује да Роби проба Савиа и Мићка на најодоговорнијој позицији у тиму... Па мајку му, од њих би на тој позицији био бољи и омладинац коме је то основно место у тиму, а и било који прволигашли играч за кога ми сигурно имамо пара!
Дакле, све ми ово мнооого смрди и тек сад почињем да осећам неку горчину... неозбиљно од стране свих... И Аџа и Роби, па тек на крају Вилота...
Даље, волео би да знам како то капитен тима подрива ауторитет тренера, дај нам Роби конкретне доказе, овако уопштено и сам доводиш свој ауторитет код нас навијача...
И на крају, неозбиљно делује да Роби проба Савиа и Мићка на најодоговорнијој позицији у тиму... Па мајку му, од њих би на тој позицији био бољи и омладинац коме је то основно место у тиму, а и било који прволигашли играч за кога ми сигурно имамо пара!
Дакле, све ми ово мнооого смрди и тек сад почињем да осећам неку горчину... неозбиљно од стране свих... И Аџа и Роби, па тек на крају Вилота...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "