09-04-2011, 09:05 PM
То су ти људи који штете клубу,то су људи којима требамо видети леђа што пре.
ако ти људи пусте корене,тешко ће бити.
Нећу пуно говорити о томе ,доста се тога и раније знало,али се ћути као и сада.
изгледа да нам требају још неке чињенице ,па да се нешто предузме.
Знамо да је Весић уништио КК,сада је ушао у ФК,не пише се добро,на грешкама се учи.
Весић је у Звезду дошао као Лукићев пријатељ,Аџић ако се не варам као кум, итд,итд...
Шта је срж проблема процените сами.
Свака част управи на великом труду,али резултата нема,дали ће их бити?ја то незнам.ЗНАШ ЛИ ТИ?
Нама треба људи који ће да надзиру управни одбор,па да одмах иза сваке велике грешке сасеку одма корен прљавог посла.
пс. Ја бих молио ако неко зна о финансијској ситуацији у Звезди да напише,да видимо колико смо дужни,коме смо дужни,колко смо зарадили а колико смо потрошили пара,ми имамо право то знати.
ТРАНСПАРЕНТНОСТ ,то је била њихова прва реч!!
ако ти људи пусте корене,тешко ће бити.
Нећу пуно говорити о томе ,доста се тога и раније знало,али се ћути као и сада.
изгледа да нам требају још неке чињенице ,па да се нешто предузме.
Знамо да је Весић уништио КК,сада је ушао у ФК,не пише се добро,на грешкама се учи.
Весић је у Звезду дошао као Лукићев пријатељ,Аџић ако се не варам као кум, итд,итд...
Шта је срж проблема процените сами.
Свака част управи на великом труду,али резултата нема,дали ће их бити?ја то незнам.ЗНАШ ЛИ ТИ?
Нама треба људи који ће да надзиру управни одбор,па да одмах иза сваке велике грешке сасеку одма корен прљавог посла.
пс. Ја бих молио ако неко зна о финансијској ситуацији у Звезди да напише,да видимо колико смо дужни,коме смо дужни,колко смо зарадили а колико смо потрошили пара,ми имамо право то знати.
ТРАНСПАРЕНТНОСТ ,то је била њихова прва реч!!
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
![[Image: gzm-1.gif]](http://i236.photobucket.com/albums/ff187/KodiDSCZ/Delije/gzm-1.gif)